Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić sa suradnicima posjetio je Ilok, gdje ga je dočekala gradonačelnica Marina Budimir, sa svojim suradnicima i upoznala ga s aktualnostima u gradu te budućim planovima i investicijama.

Razgovarali su o intervencijskom planu za Ilok, Lovas, Tovarnik, Tompojevci, potom o Poslovnoj zoni, o rješenju zgrade stare ambulante u Iloku, zatim o Srijemskoj graničnoj  transverzali,  kao i o problemu s migrantima budući se Ilok nalazi uz samu granicu.

Župan je naglasio kako su Srijemska granična transverzala, obnova željeznice Vinkovci- Zagreb, obnova zračne Luke Osijek-Klisa, ulaganje u unutarnje plovne puteve .. ključni projekti za gospodarski razvoj ovog kraja.  Gradonačelnica Budimir složila sa županom i izrazila zadovoljstvo održanim konstruktivnim sastankom s županom i suradnicima, kao i na podršci u budućim projektima i aktivnostima Grada.

Uz župana Galića sastanku su nazočili pročelnice Ureda župana i UO za gospodarstvo i regionalni razvoj Sandra Pinjuh i Zrinka Čobanković te ravnatelj Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije Ilija Cota.