Uvjeti korištenja

Poštovani !

 

Izuzetno nam je drago što ste pristupili službenim stranicama Vukovarsko-srijemske županije. Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica obvezujete se prihvatiti pravila i uvjete korištenja istih. Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica to činite na vlastitu odgovornost te Vukovarsko-srijemske županija ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja istih.

 

Sadržaj ovih internetskih stranica priređen je uz svu pažnju i u dobroj vjeri, a isključivi cilj im je pružanje informativnih sadržaja i služe isključivo u svrhu informiranja. Vukovarsko-srijemske županija ne jamči potpunost i pravodobnost svih informacija sadržanih na ovim stranicama, a jednako tako ne jamči potpunost i pravodobnost sadržaja internetskih stranica na koje ove internetske stranice upućuju. Vukovarsko-srijemske županija zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti nadopuni, izmijeni, ili ukloni bilo koji od sadržaja ovih internetskih stranica. Vukovarsko-srijemske županija zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti promijeni uvjete pristupu i korištenju ovih internetskih stranica.

 

Svi sadržaji, osim službenih oznaka Vukovarsko-srijemske županija, smiju se kopirati samo za osobnu uporabu i nekomercijalne svrhe, a uz poštovanje svih autorskih prava. Za svako objavljivanje, prenošenje, javno prikazivanje ovih internetskih stranica u druge svrhe, osim dozvoljenih, potrebno je zatražiti pismeno dopuštenje Vukovarsko-srijemske županije, kao i drugih vlasnika autorskih prava. Izričito se zabranjuje svako drugo kopiranje, te mijenjanje dijelova sadržaja , kao i korištenje ovih internetskih stranica za druge svrhe osim dozvoljenih. Izričito se zabranjuje neovlašteni pokušaj izmjene podataka, zaobilaženje i zanemarivanje sigurnosnih postavki, kao i korištenje ovih internetskih stranica suprotno njihovoj namjeni.

 

Autorska prava na izgled i dizajn zadržava tvrtka – izvođač ovih internetskih stranica.