Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić upriličio je u danas u Palači Srijem u Vukovaru božićni i novogodišnji prijem za novinarke i novinare s područja Vukovarsko-srijemske županije.

-Obavljate odgovornu zadaću informiranja javnosti o svemu što se događa u Vukovarsko-srijemskoj županiji i ja vam želim puno uspjeha da to nastavite činiti i u novoj godini, odgovorno i profesionalno- rekao je župan Galić čestitajući novinarkama i novinarima predstojeće blagdane, da ih provedu u krugu dragih ljudi.

U ime novinara županu Galiću se na čestitkama zahvalio predsjednik Ogranka Hrvatskog novinarskog društva za Vukovarsko-srijemsku županiju Željko Draženović.

-Vaše riječi potvrđuju da cijenite zvanje kojem pripadamo, a jedna karakteristika zajednička je i našem i vašem zvanju, a to je djelovanje i rad u interesu javnosti i svih građana ove županije- kazao je Draženović, izrazivši vjeru u dobru suradnju novinara i županijske uprave i u 2017. godini.

Prijemu su nazočili i predsjednik Županijske skupštine Antun Žagar, zamjenici župana Željko Cirba, Zdravko Kelić i Đorđe Ćurčić te predstojnik Ureda župana Marinko Beljo.