Župan Božo Galić uputio je čestitku direktorici Turističke zajednice grada Vukovara gospođi Jasni Babić,  povodom  osvojene  Nagrade za razvoj kontinentalnog turizma. 

Županovu čestitku donosimo u cijelosti: 

„Povodom osvojene Nagrade za razvoj kontinentalnog turizma – „Čovjek ključ uspjeha u turizmu“, od srca Vam upućujem iskrene čestitke!

Svojim dugogodišnjim trudom, radom i angažmanom, dali ste veliki doprinos razvoju kontinentalnog turizma u gradu Vukovaru, nastojeći se založiti u razvijanju brojnih  događanja, koja su postala prepoznatljiva ne samo u gradu, u našoj županiji već i izvan njezinih granica.

Svjedoci smo kako je posljednjih godina grad Vukovar zabilježio veliki broj turističkih dolazaka ali i noćenja, što zorno pokazuje kako se kontinuirano radi na promociji Vukovara ali i Vukovarsko-srijemske županije. Povećan je broj dolazaka riječnih kruzera, mnogih turističkih grupa i posjetitelja iz cijele Hrvatske i Europe a doprinos tome je i povećanje smještajnih kapaciteta kako velikih tako i manjih obiteljskih hostela.

Ovo priznanje je još jedan dokaz kako se sustavno ulaže u razvoj i promociju turizma a naša županija kao turistička destinacija daje velik doprinos ukupnom razvoju kontinentalnog turizma Hrvatske što je zaista prepoznato te se Vukovar svrstao u hrvatsku i europsku turističku kartu.

Vjerujem kako će ova nagrada dati snažni poticaj svima nama da zajednički doprinosimo kulturnom i turističkom razvoju  i na što bolji način predstavimo bogatu povijesnu baštinu našeg kraja, ali i privučemo turiste da u još većem broju posjete našu županiju.

Gospođo Babić, još jednom upućujem iskrene čestitke na zasluženoj nagradi!

                                                                             vukovarsko-srijemski župan

                                                                                   Božo Galić, dipl.ing.“