I ove godine slavonski tradicionalni proizvodi predstavljeni su na sajmu „Okusi regija“ uključujući Slavonski kulin, kulinovu seku, Slavonsku kobasicu, dimljenu slaninu i brojne druge proizvode domaćih proizvođača okupljenih oko Agro-klastera. Tu u se našli i domaći lješnjaci, bučino ulje, sok od jabuka, sok od aronije, đem od šljiva, mljevena paprika, kravlji sir (s paprikom, sa bučinim sjemenkama, …). Osim što su posjetitelji pokazali veliki interes za našim domaćim proizvodima, prilika je to za promociju turističke ponude Vukovarsko-srijemske županije koja oslanja upravo na visoko kvalitetne proizvode domaćih proizvođača a idealno se sljubljuje s vinima tog podneblja. Tvrtka Agro-klaster u pretežitom vlasništvu Vukovarsko-srijemske županije zastupa hrvatske proizvođače tradicionalnih proizvoda, malih i srednje velikih poduzeetnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva.

U sastavu delegacije predvođene Uredom župana Vukovarsko-srijemske županije su voditelj Komercijalnih poslova Agro-klastera Nikola Ilić, vlasnik Mesnice „AS“ Ilija Jelović i viši savjetni – specijalist za međunarodnu suradnju i EU poslove Krunoslav Srpak  kao predstavnik Vukovarsko-srijemske županije.

Sajam „Okusi regija“ okuplja oko 200 izlagača domaćih proizvođača tradicionalne hrane iz svih poljskih regija ali i prijateljske među kojima je i Vukovarsko-srijemska županija. Sajam svake godine posjeti 30-35 tisuća potrošača, ljubitelja hrane.