Župan Božo Galić, zajedno sa suradnicima upriličio je svečano primanje za ravnatelje srednjih škola povodom odlaska u mirovinu.

Svoju dužnost na mjestu ravnatelja prestali su obnašati početkom rujna, uoči nove školske godine dugogodišnji ravnatelj Gimnazije Matije Antuna Reljkovića Vinkovci Stipo Tomić  i ravnatelj Srednje strukovne škole Marka Babića Vukovar Vladimir Matić. Zbog zdravstvenih razloga svoju dužnost ravnatelja Poljoprivredno šumarske škole u Vinkovcima nekoliko mjeseci prije prestao je obnašati Marinko Džakula, koji zbog istih razloga nije bio u mogućnosti nazočiti na svečanom prijemu.

Župan Galić se tom prigodom zahvalio bivšim ravnateljima na njihovom odgovornom radu i doprinosu koji su davali svih ovih godina ulažući u našu mladost i bolju budućnost za nadolazeće generacije.

„Cijeneći Vaš plemenit rad i zalaganje zahvaljujem Vam se na svim postignutim rezultatima u svakodnevnom radu i doprinosu razvoja srednjeg školstva i želim svima Vama puno zdravlja, sreće i zadovoljstva u novoj fazi života.“ – za kraj je rekao župan Galić.

Uz župana Galića, prijemu su nazočili pročelnica Ureda župana Sandra Pinjuh i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje doc.dr.sc. Jadranka Mustapić Karlić.