U sklopu „B light“ projekta, danas je u Velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održana informativna radionica namijenjena malim i srednjim poduzetnicima s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Poduzetnici su upoznati s mogućnostima koje im pruža projekt „BLight“ u vidu bespovratnih sredstava u maksimalnom iznosu od 180.000,00 EUR.
Maksimalni udio prihvatljivih troškova, koji se može koristiti iz „B Light“ Grant Sheme, je 75%, a ostatak iznosa nadopunjavaju sami projektni partneri.

Prisutne je pozdravio zamjenik župana Damir Barna, koji se Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje zahvalio na dolasku te ukazanoj mogućnosti za poduzetnike s područja Vukovarsko-srijemske županije. 

Direktor Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje Stjepan Ribić, napomenuo je kako je ovo vrlo dobar projekt kojim će se potaknuti nova suradnja između poduzetnika te će se ojačati poslovne veze malih i srednjih poduzetnika s našeg područja i prekograničnog mađarskog područja. 

Zamjenik direktora Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. Mario Bušić, prije svega se zahvalio RRA SiB na ukazanoj želji za organizacijom ove informativne radionice, kako bi se poduzetnicima s područja Vukovarsko-srijemske županije približile mogućnosti koje nudi „B Light“ projekt. Napominje kako projekt nudi mogućnost pronalaska novih mađarskih partnera, čime bi lakše proširili svoj krug djelovanja, ali i osnažili gospodarstvo Vukovarsko-srijemske županije. 


Više informacija o samom projektu možete pronaći na linku:
http://www.slavonija.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=161&Itemid

Za sve dodatne informacije vezane uz projekt B Light možete poslati upit na mail:
ar-hrast@ar-hrast.hr  ili  ruzica@ simon@obz.hr