Povjerenstvo za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Đakovačko-osječke nadbiskupije, animatori i predstavnici udruga osoba s invaliditetom vinkovačke regije, organizirali su danas u prostoru OŠ Vladimira Nazora u Vinkovcima 13. susret osoba s invaliditetom i njihovih obitelji vinkovačke regije, pod geslom “Zajedno s Isusom i Marijom”.

U ime Vukovarsko-srijemske županije i župana Bože Galića te Županijske skupštine, ovogodišnjem susretu sudjelovao je predsjednik Županijske skupštine Antun Žagar, i nazočnima se obratio uz želju da svoj optimizam, volju i radost prenesu na sve okupljene.

Nakon pozdravnih riječi članice Povjerenstva i voditeljice za vinkovačku regiju Tihomile Viljetić, župnika Župe sv. Nikole, biskupa vlč. Stjepana Podboja i ravnatelja OŠ Vladimira Nazora Damira Burića,  održan je zabavni program u kojem su nastupili: Udruga osoba s invaliditetom „Bubamara“ Vinkovci, učenik s posebnim potrebama 8. r. OŠ Vladimira Nazora Vinkovci Tomislav Kranjac, Zajednica Vjera i svjetlo Vinkovačke regije, KUD Šumari s tamburaškim sastavom i solistom Ivanom Grčićem.