U Galeriji fotografija Meraja u Vinkovcima otvorena je izložba dječjih radova korisnika Centra za pružanje usluga u zajednici sv. Ana. Radovi su nastali na radionicama s elementima ekspresivne art terapije kao aktivnost projekta „PoTiCaj“ – program socijalnog uključivanja osjetljivih skupina djece i njihovih obitelji u lokalnim zajednicama.  

Programom „PoTiCaj“ potiče se uključenost djece u riziku od socijalne isključenosti, kroz unaprjeđenje kvalitete i dostupnosti izravnih socijalnih usluga kao što su igraonice, kreativne, rekreativne, dramske radionice i igre, radionice dječjih prava, pripovjedaonice, pričaonice, čitaonice, edukativni program za djecu prilikom organiziranog ljetovanja i slično, i to za djecu romske nacionalne manjine, djecu bez adekvatne roditeljske skrbi te siromašnu i socijalno deprimiranu djecu i članove njihovih obitelji.

Projekt se provodi četvrtu godinu zaredom, financira se sredstvima Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, nositelj projekta je Savez Društava „Naša djeca“ Hrvatske dok su partnerske organizacije društva „Naša djeca“ Vinkovci, Čakovec i Petrinja te Grad Čakovec.

U sklopu programa otvorenja održane su likovne radionice na kojima su sudjelovali učenici vinkovačkih osnovnih škola, korisnici Centra za pružanje usluga u zajednici Vukovarsko-srijemske županije te korisnici Centra ta pružanje usluga u zajednici sv. Ana.

U ime Vukovarsko-srijemske županije programu je prisustvovala ravnateljica županijskog Centra za pružanje usluga u zajednici Nikolina Beljo.