Povodom blagdana Svih Svetih i Dušnog dana, potpredsjednik Vlade RH i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar obrane dr.sc. Mario Banožić, župan Božo Galić, umirovljeni brigadir Branko Borković, državni tajnik Stjepan Sučić, predsjednik Županijske skupštine VSŽ Dražen Milinković, brigadir Dragan Pondeljak i načelnik Općine Bogdanovci Marko Barun odali počast polaganjem zajedničkog vijenca svim civilima i braniteljima Bogdanovaca koji su svoje živote izgubili u Domovinskom ratu.

Tom prigodom ministar Medved je rekao: “Zahvaljujemo se što ste nas primili, želimo istaknuti da su nam Bogdanovci uvijek na umu. Doprinos i obol u Domovinskom ratu dali su svojim životima. Naše je da učimo buduće naraštaje, cijenimo i poštujemo, ne zaboravljamo, ali sa pijetetom ponos u srcu!”

Nakon odavanja počasti upriličen je sastanak u prostorijama Općine uz pridržavanje svih epidemioloških mjera gdje se razgovaralo o aktivnostima i brojnim temama, među kojima su i projekti koji će doprinijeti razvoju i kvalitetnijem životu stanovnika na području Općine Bogdanovci.