Danas je u Vukovaru, u organizaciji časopisa Poduzetnik i u suradnji s Ekonomskom školom Vukovar održana otvorena tribina o poduzetništvu, namijenjena učenicima, studentima i poduzetnicima, a  pod nazivom „Uspjeh je biti prvi i različit“.

Gost i predavač na ovoj tribini bio je poznati novinar i TV urednik Goran Milić, koji je iz vlastitog iskustva i perspektive novinara odgovarao na pitanja kao što su – kako postati uspješan poduzetnik, kakav je utjecaj medija na stvaranje pozitivnog poduzetničkog okruženja, što je to humani biznis, koliko mentalitet pojedinog društva potiče ili koči poduzetničke inicijative i sl.  

U zaključnoj poruci Milić je nazočnim učenicima i studentima preporučio da se ne prepuštaju sudbini, već da preuzmu inicijativu, da se suoče sa izazovima, jer će jedino na taj način doći do spoznaje o vlastitim vrijednostima i talentima.

Na tribini su uz učenike i profesore Ekonomske škole Vukovar bili nazočni i lokalni poduzetnici, te predstavnici gradskog i županijskog ureda za gospodarstvo.  

Ispred Vukovarsko – srijemske županije tribini je nazočio Zdenko Podolar, pročelnik UO za gospodarstvo.