U organizaciji Gospodarskog lista, u hotelu Olympia u Vodicama od 6. do 8. prosinca 2023. održat će se stručni skup za proizvođače povrća – 7. “Hrvatsko povrće”. Program konferencije bit će usmjeren na najvažnije teme u proizvodnji povrća s jakim i utjecajnim imenima iz Hrvatske i inozemstva.

U tri dana koliko traje konferencija poljoprivrednici će imati priliku čuti jedinstvena predavanja domaćih i stranih stručnjaka, razmijeniti svoja iskustva s poljoprivrednicima iz drugih županija te sklopiti poslovne suradnje s tvrtkama koje u sve većem broju podržavaju ovaj skup.

Vukovarsko-srijemska županija prepoznaje i potiče važnost organiziranja povrćara, potreba za novim tehnologijama i inovacijama te osuvremenjavanjem proizvodnje povrća, kao i okupljanja povrćara i struke na jednom mjestu kako bi se rješavali gorući problemi hrvatskog povrćarstva.

Pozivamo sve povrtlare s područja županije zainteresirane za sudjelovanje na navedenom skupu da pošalju mail na adresu: poljoprivreda@vusz.hr najkasnije do 30. studenog, a Županija će za svakog prijavljenog snositi trošak kotizacije u iznosu od 90 EUR/osobi.