Stadion Martin Spajić – Dida danas je bio popunjen do zadnjeg mjesta, a razlog je proslava 100 godina nogometa u Otoku koju su uveličali izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, predsjednik HNS-a Marijan Kustić te veterani HNS-a koji su s momčadi Otoka odigrali revijalnu utakmicu koja je završila rezultatom 2:1 u korist domaćina.

Izbornik Zlatko Dalić u svom se obraćanju zahvalio Slavoncima na ljubavi, podršci i emocijama koje pružanju hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji te čestitao NK-a Otok na velikoj obljetnici.

„Pred nama je Europsko prvenstvo i svjestan sam koliko su očekivanja velika. Naravno da ćemo opet dati sve od sebe kako bi vas učinili ponosnima i sretnima te kako bi naša Hrvatska bila najponosnija zemlja na svijetu. Nemojte biti previše kritični, već navijajte i kad pobjeđuje i gubi”

rekao je Dalić.

„Ponosni smo i zahvalni ljudima koji su ga osnovali, svim onima koji s puno ljubavi, volonterskog rada pomažu i rade kako bismo imali naš klub. Naši dečki danas su igrali za boje Otoka, a svi vi koji ste došli danas, dođite opet u nedjelju i neka tribine ponovno budu pune”

ponosno je istaknuo gradonačelnik Josip Šarić.

Prije samog početka utakmice, položeni su vijenci i zapaljene svijeće za poginule vitezove i članove Kluba.