U velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održan je radni sastanak s predstavnicima udruge Fair Servises d.o.o. Društvo Fair Services d.o.o. službeni je zastupnik Sajma Berlin (Messe Berlin), sajamske kuće Spielwarenmesse eGiSajma Poznanj (Grupa MTP)u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Albaniji i Kosovu, Sajma Stuttgart (Messe Stuttgart) za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju te Sajma Hamburg (Hamburg Messe) u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji. 

Društvo Fair Servises nudi velike mogućnosti za poduzetnike, turističke zajednice, udruge, klastere, proizvođače iz područja turizma i OPG-ove s područja naše županije koji bi uz pomoć društva lakše plasirali svoje proizvode na europsko tržište, a uz to imaju mogućnost prodati svoje proizvode na sajamskim štandovima u Njemačkoj i Poljskoj. 

Radnom sastanku prisustvovali su pročelnica Upravnog odjela za turizam i kulturu Tamara Kalistović, direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije Majda Jakša, ravnateljica županijske Razvojne agencije Zrinka Čobanković, direktor Agro-klaster d.o.o. Vinkovci Zdenko PodolarMarija Dević iz Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije te Marko Vukolić iz Upravnog odjela za turizam i kulturu Vukovarsko-srijemske županije.