Danas je u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Vukovar u Dvorcu Eltz u Vukovaru, održan 9. Sajam poslova.

Sajam poslova organizira se u suradnji s lokalnom zajednicom – Hrvatskom udrugom poslodavaca, Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom obrtničkom komorom, predstavnicima lokalne vlasti – županija i gradova, Razvojnom agencijom, institucijama za obrazovanje odraslih i sl.

Sajam je otvorila v.d. predstojnice HZZ-a Područnog ureda Vukovar, Jasna Kolar i istaknula kako je ovaj Sajam jedinstveno mjesto kojemu poslodavci mogu vidjeti koja im radna snaga stoji na raspolaganju, a radnici se istovremeno mogu predstaviti potencijalnim poslodavcima te upoznati se sa zanimanjima koja se trenutno traže.

Ispred Županije je pozdravne riječi uputio v.d. pročelnika UO za gospodarstvo i regionalni razvoj, Zdenko Podolar koji je ujedno kasnije sudjelovao na Okruglom stolu na temu: „Mjere aktivne politike zapošljavanja s naglaskom na mjeru Osposobljavanje na radnom mjestu“ održanom u hotelu Lav.