Danas su predstavnici tvrtke  Agro-klaster d.o.o. održali  radni  sastanak s delegacijom Grada Vinkovaca koju je predvodio gradonačelnik Ivan Bosančić.

Tijekom sastanka direktor  Zdenko Podolar upoznao je gradonačelnika sa zadaćama  i aktivnostima tvrtke Agro-klaster d.o.o. i namjerom da se kroz poslovanje tvrtke povežu obiteljska poljoprivredna gospodarstva, mali i srednji poduzetnici, javni sektor i znanstveno-obrazovne institucije, a sve s ciljem jačanja konkurentnosti poljoprivredno-prehrambenog sektora kao strateškog sektora u našoj Županiji.

Gradonačelnik Bosančić je dao punu podršku projektima Agro-klastera d.o.o. i izrazio spremnost da se Grad Vinkovci i poduzetnici iz grada  aktivno uključe u neke od predloženih. Istaknuo je potrebu i pohvalio sve aktivnosti uz promociju, proizvodnju i potrošnju domaćih proizvoda i najavio da će se u takve i slične aktivnosti osim Grada, uključiti i gradska poduzeća i ustanove.

Sastanku je u ime Županije nazočio zamjenik župana Josip Dabro koji je također dao punu podršku ovom  projektu, kojim se nastoje očuvati ili otvoriti radna mjesta u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije.