Povodom nadolazećeg Dana državnosti i Dana hrvatskih branitelja Vukovarsko-srijemske županije, županijska Koordinacija braniteljskih i stradalničkih udruga dodijelila je priznanja za nesebičnu pomoć u radu braniteljskih i stradalničkih udruga. Osim toga, istim je povodom otvorena izložba vukovarskog branitelja i dragovoljca Domovinskog rata Dubravka Duića – Dunje koji je svojim djelima oplemenio nove prostorije Doma hrvatskih branitelja u Vinkovcima.

„Zahvaljujem Koordinaciji braniteljskih i stradalničkih udruga naše županije, brigadiru Damiru Dujiću na, nadam se zasluženom, odanom priznanju. Nastojimo u najvećoj mogućoj mjeri pomoć braniteljskoj populaciji, senzibilizirati zajednicu za svakodnevne probleme s kojima žive, a u ovome Domu pruža im se prilika skretanja misli s istih. Tome u prilog ide i danas predstavljena, jedna od brojnih, izložbi moga prijatelja Dubravka Duića – Dunje“

rekao je vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić dodavši kako će Dunja, kao i svi branitelji, od Županije uvijek imati podršku te kako željno iščekuje vidjeti novu zbirku pjesama čija je promocija najavljena početkom lipnja.