Mrežni događaj na adresi https://youtu.be/BNZK2UftQ3M

Vukovarsko-srijemska županija od početka ove godine članica je RegHub 2.0. mreže regionalnih središta za preispitivanje provedbe politika Europske unije. Riječ je o platformi Europskog odbora regija putem koje lokalne i regionalne vlasti imaju izravniju ulogu u provedbi politika EU-a.

Mreža regionalnih središta RegHub sastoji se od 46 europskih regija i gradova koji ocjenjuju provedbenu politiku EU. Hrvatska ima 5 članova RegHub-a među kojima je i Vukovarsko-srijemska županija.

Lista svih članova RegHub mreže možete pronaći ovdje: https://cor.europa.eu/en/engage/Documents/RegHub/new-reghub-2-0-members.pdf

Pozivamo Vas danas, 3. ožujka 2021. godine s početkom u 13:30 sati da se uključite u mrežni događaj Europskog odbora regija „Političko predstavljanje RegHub 2.0.“ koji možete uživo pratiti putem sljedeće YouTube poveznice youtu.be/BNZK2UftQ3M

Sudionicima događaja uvodno će se obratiti predsjednik Europskog odbora regija Apostolos Tzitzikostas te potpredsjednik Europske komisije za Međuinstitucionalne odnose i predviđanja Maroš Šefčovič.

Tijekom događaja nazočni će biti  brojni članovi Europskog obora regija iz regija i gradova koji su uključeni u rad RegHub-a.

Cjeloviti program predstavljanja nalazi se u priloženoj datoteci