Ovim putem pozivamo vas da se prijavite na besplatnu jednodnevnu radionicu osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaj Europske komisije za program Erasmus + Sport u organizaciji Ministarstva turizma i sporta.Poziv je objavljen 23. studenoga 2022. godine. na stranicama Europske komisije, a više detalja možete pronaći na linku https://erasmus-plus.ec.europa.eu/funding.  

Radionica će se održati

26. siječnja, 2023.

U Velikoj županijskoj vijećnici, Glagoljaška 27 A, Vinkovci

Od 10:00 do 16:00 sati

Sudionici radionice upoznat će se sa svim relevantnim informacijama vezano uz Poziv na prijavu projekta za Erasmus+ Sport u 2023. godini te će steći primjenjiva znanja za prijavu vlastitih projekata.

U prvom dijelu radionice sudionici će dobiti vrlo korisne informacije:

  • o samom Pozivu i prihvatljivim aktivnostima
  • prijavi na portal Europske komisije
  • te kako ispuniti prijavni obrazac

U drugom dijelu radionice sudionici će u manjim grupama, uz pomoć moderatora, imati priliku razraditi ključne elemente projektnih prijedloga u četiri ključna područja: suradnička partnerstva, mala suradnička partnerstva, neprofitna europska sportska događanja i jačanje kapaciteta u području sporta.

Za sudjelovanje na događanju potrebno je prijaviti se putem online obrasca do 18. siječnja 2023.

Radionica je namijenjena isključivo za dionike u sustavu sporta, a sudjelovanje na radionici ograničeno je na maksimalno 25 sudionika. U slučaju većeg broja prijava zadržavamo pravo selekcije relevantnih sudionika.

Organizator osigurava osvježenje i ručak za vrijeme trajanja radionice.

Više informacija o području Erasmus+ Sport možete pronaći na mrežnoj stranici  Ministarstva turizma i sporta.