Pozivamo Vas na radionicu o dabru koja se održava u sklopu LIFE BEAVER projekta. U projekt su uključena dva hrvatska partnera: Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu te Muzej Ivanić-Grada, koji su ujedno i organizatori ove radionice. Radionica će se održati 5.12. (ponedjeljak), s početkom u 10:00 h u Hotelu Admiral u Vinkovcima. 

Razmišljanja o prirodnim/ekološkim utjecajima dabra i njegovog inženjerskog djelovanja u vodenim ekosustavima, dijelit ćemo s najširom javnosti, a prije svega ćemo se usmjeriti na ciljane skupine koje najviše dolaze u dodir s dabrom: na poljoprivrednike, šumare, vlasnike zemljišta, ribiče i lovce.

Želja nam je, kroz ovu radionicu s Vama raspraviti neka najvažnija pitanja vezana uz dabra. Ne sumnjamo da će Vaši stavovi, promišljanja ili dosadašnja iskustva pomoći pronalasku održivog SUŽIVOTA S DABROM.

Ako se ubrajate u neku od ciljnih skupina ili imate izravno iskustvo s dabrom na terenu, ovim Vam putem upućujemo poziv za aktivno uključivanje u rad radionice te se veselimo Vašem dolasku i doprinosu!

U dokumentu u prilogu možete pronaći program radionice. Svoj dolazak molimo da potvrdite, najkasnije do petka 2.12.na e-mail adresu: zastita.prirode.vsz@gmail.com