Početkom studenog, virtualna mobilna izložba „Diverterra“ postavljena u prostorijama poduzetničkog inkubatora Vinkovci, došla je do svoga završetka. Naime, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Vukovarsko-srijemske županije u suradnji s Poduzetničkim inkubatorom Vinkovci, od sredine listopada imala je otvorenu besplatnu mobilnu izložbu o biološkoj raznolikosti namijenjenu našim najmlađima..

Zahvaljujući Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, te Zavodu za zaštitu okoliša i prirode, koji su Javnoj ustanovi zahvaljujući prošlogodišnjim dobrim rezultatima ponovno ustupili ovu zanimljivu mobilnu Informacijsko-edukativnu virtualnu izložbu, mali posjetitelji su i ove godine imali priliku slušati zanimljive teme o zaštiti prirode i okoliša, te biološkoj raznolikosti i klimatskim promjenama.

Organizirane grupe djece svakodnevno su dolazile u prostorije Poduzetničkog inkubatora Vinkovci, gdje ih je dočekivao stručni edukator Javne ustanove Mario Raguž, ujedno i voditelj izložbe. Po završetku, utvrđen je odličan uspjeh provedbe jer je posjećena od strane  velikog broja dječjih vrtića sa prostora grada Vinkovaca i okolice, te pojedinih osnovnih škola.