Udruga hrvatskih branitelja Sajmišta organizirala je u prostoru Udruge podjelu božićnih paketića djeci Sajmišta.  Djed Božićnjak stigao je uz zvuk sirena vatrogasnim kolima i učenicima od 1 do 4 razreda osnovnih škola s područja Sajmišta te mališanima dječjeg vrtića podijelio 650 poklon paketića.

Riječ o humanitarnom projektu ”Za osmijeh djece na Sajmištu” kojeg je Udruga  hrvatskih branitelja Sajmišta pokrenula prošlu godinu.

Predsjednik Udruge Nikola Tarle rekao je –„Po drugi puta Udruga hrvatskih branitelja Sajmišta organizira povodom nadolazećih blagdana podjelu poklon paketića za djecu Sajmišta. Našu akciju ponovno su prepoznali Grad Split i gradonačelnik Ivo Baldasar koji su nam osigurali 650 paketića za učenike nižih razreda tri osnovne škole s područja Sajmišta i dječji vrtić te vrtić i područnu školu u Bogdanovcima i Babskoj.“

Ispred Vukovarsko-srijemske županije na podijeli paketića bio je Igor Gavrić, koji je ujedno i predsjednik Gradskog vijeća grada Vukovara koji je tom prigodom zahvalio Udruzi hrvatskih branitelja Sajmišta i Gradu Splitu na poklonima te svima poželio sretne i vesele nadolazeće blagdane te puno zdravlja i uspjeha u idućoj godini.