Dječji vrtić “Vladimir Nazor” danas je prigodnim programom obilježio 55. godišnjicu rada. U dvorištu vrtića okupio se veliki broj roditelja, baka, djedova, braće i sestara malih polaznika ovog vinkovačkog dječjeg vrtića kako bi uživali u programu koji su djeca pripremila za njih.

Dječji vrtić “Vladimir Nazor” trenutačno pohađa 147-ero djece u četiri vrtićke i četiri predškolske skupine. Iako je riječ o staroj zgradi kojoj su potrebni česti popravci voditeljica Suzana Zidar ističe da prostor zadovoljava njihove potrebe budući da su sobe za djecu velike i u njima se bez problema mogu odvijati sve dnevne aktivnosti. Najveća im je želja novi objekt o čemu pregovaraju s gradom i županijom te se nadaju da će uskoro taj njihov problem biti riješen.

Tijekom današnjeg programa predstavile su se skupine “Tratinčice”, “Zvončići”, “Sovice”, “Ježići”, “Bubamare” i “Bistrići”, te “Cvjetići” i “Ptičice”. Svojim programom oduševili su nazočne koji su svaku njihovu izvedbu nagradili velikim pljeskom.

U ime Vukovarsko-srijemske županije i župana Bože Galiću veliku košaru prepunu slatkih darova voditeljici vrtića Suzani Zidar predala je v.d. tajnica Županijske skupštine Jadranka Golubić, a na kraju programa svi su se osladili rođendanskom tortom i družili na prigodnom domjenku.