U prostorijama Općine Negoslavci, uz prisustvo velikog broja uzvanika, svečano je obilježen Dan ove Općine.

Nakon uvodnog obraćanja predsjednika općinskog vijeća, riječ je dobio načelnik općine Dušan Jeckov koji je nazočne upoznao sa radom i rezultatima u proteklih godinu dana.

Govorio je o brojnim demografskim i socijalnim mjerama koje je općina donijela sa ciljem pomoći različitim kategorijama stanovnika,  projektima vezanim za izgradnju i sanaciju komunalne infrastrukture te drugim segmentima koje su u nadležnosti jedinice lokalne samouprave, ali i o planovima za buduće razdoblje.

U ime Vukovarsko-srijemske županije i župana Damira Dekanića, skupu se obratio zamjenik župana Srđan Jeremić, koji je, obraćajući se nazočnima, pohvalio rad općinskih čelnika te istaknuo brojne pokazatelje koji govore u prilog toj činjenici. Ukazao je na dobru suradnju Županije i Općine Negoslavci, izrazivši uvjerenje kako će se ista nastaviti razvijati u pozitivnom smjeru.

Osim zamjenika Jeremića, obilježavanju Dana Općine Negoslavci, nazočila je i pročelnica  Službe za poslove proračuna i javnih financija mr.sc. Sandra Adžaga.