U Vukovaru 25. travnja 2017. godine će se održati Cross-fertilization radionica 2. prioritetnog područja (PA2) u Vukovaru (Priority Areas Cross-fertilization WorkshopCompetitiveness and internationalizationof SMEs in Bioeconomy in Danube Region).

Steinbeis-Europa-Zentrum, kao voditelj Radne grupe „Inovacije i transfer tehnologije” te koordinator u prioritetnom području 8 (PA8) i voditelj Radnog paketa (WP5) u projektu DANUBE-INCO.NET organizira događaj zajedno s EKO-SUSTAV-om d.o.o. iz Vukovara.

Cilj radionice je da se u radu prioritetnih područja (PAs) razviju perspektive o konkurentnosti i internacionalizaciji malih i srednjih poduzeća u području bio-ekonomije u Podunavlju uz sudjelovanje relevantnih predstavnika na području istraživanja i inovacija.

Događaj će biti organiziran u Velikoj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije (Županijska 9, 32000 Vukovar) sa početkom u 09.00 sati.

Radni jezik radionice je engleski.

Prijave sudjelovanja na radionicuse vrše slanjem potvrde (engleski jezik) na mail organizatora radionice: troemel@steinbeis-europa.de