Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih ovisnosti Vukovarsko-srijemske županije tijekom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, u suradnji sa Srednjom strukovnom i Poljoprivredno-šumarskom školom Vinkovci organizira Adventski sajam koji će se održati 1. i 8. prosinca od 10 do 14 sati u gradskom parku u Vinkovcima.

Na štandu će biti ponuđeni kolači, božićni ukrasi, sapuni i drugi proizvodi koje su napravili učenici, a građani će donatorskim prilogom u ovoj hvalevrijednoj akciji pomoći edukaciji djece o metalnom zdravlju i prevenciji ovisnosti.

Županijsko Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih ovisnosti u cijelosti će financirati sav potreban repromaterijal za izradu navedenih predmeta, sve s ciljem poticanja mladih na sudjelovanje u podizanju svijesti o važnosti prevencije ovisnosti i brige o vlastitom zdravlju. Također, želimo potaknuti djecu koja se školuju za strukovna zanimanja ustrajati u svojem strukovnom odabiru. Pozivamo sve građane posjetiti Adventske štandove Povjerenstva u vinkovačkom parku te tako dati priznanje mladima za njihov rad i trud.