Župan vukovarsko-srijemski Božo Galić i njegov zamjenik Željko Cirba primili su danas u Palači Srijem u Vukovaru Miss Slavonije 2016. godine, Magdalenu Brkić.

– Ova je djevojka lijepa, pametna, skromna, ugodna, dobra učenica. Završila je gimnaziju s odličnim uspjehom te želi napredovati i studirati medicinu, a dobra je i sportašica. Dolazi iz višečlane obitelji. O njoj mogu reći sve najbolje. Sretan sam i zadovoljan što imamo takvih djevojaka i obitelji u našoj županiji jer su one naša budućnost, rekao je župan Galić.

Magdalena je zahvalila županu i zamjeniku župana na čestitkama te rekla kako se u budućnosti želi posvetiti studiranju, ali i manekenstvu.

-Voljela bih da mi manekenstvo ostane hobi jer volim nositi revije i ići na izbore, ali mi je primarno školovanje, rekla je Magdalena.

Za Miss Slavonije 2016. godine Nuštarka Magdalena Brkić izabrana je na regionalnom izboru održanom u Slavonskom Brodu. Završila je Gimnaziju M. A. Reljković u Vinkovcima i svoje školovanje namjerava nastaviti na Medicinskom fakultetu u Osijeku. Članica je Udruženja manekena “Loreena” iz Vinkovaca i uspješna je sportašica u Rukometnom klubu Vukovar, a dolazi iz obitelji koja ima sedmero djece.

Današnji prijem bio je prigoda kako bi joj čestitali na osvojenoj tituli i dali potporu na Izboru za Miss Hrvatske za Miss svijeta 2016.godine, koji će se održati 17.lipnja u Šibeniku.