Članovi Lovačkog društva „Zrinski“ Vukovar obilježili su 30. godišnjicu osnutka svog društva koje je osnovano u progonstvu davne 1993. godine. Obilježavanje je započelo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen obilježja poginulim članovima Društva, kao i svim ostalim braniteljima poginulima u obrani grada Vukovara.

Okupljene je pozdravio predsjednik Društva Vinko Crnjac, a u ime Vukovarsko-srijemske županije obratio se zamjenik pročelnice Upravnog odjela za poljoprivredu Krunoslav Buhač te  čestitao na 30 godina uspješnog rada. S obzirom na to da Vukovarska-srijemska županija ima i poslovni odnos s LD „Zrinski“ jer je davatelj prava lova u zajedničkom otvorenom lovištu XVI/128 Vučedol, pohvaljen je i rad LD Zrinski Vukovar kao ovlaštenika prava lova u ovom lovištu kojim gospodare.

Osim navedenih, podršku Društvu pružili su i zamjenik predsjednika Ivan Perić i tajnik Lovačkog saveza Vukovarsko-srijemsko županije Mirko Babić te predstavnici lovačkih udruga s područja naše, ali i drugih županija koji su pružali pomoć i pomagali članovima Društva za vrijeme progonstva.