U Velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održano je Javno izlaganje Strateške studije utjecaja na okoliš Razvojne strategije Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje do 2020. i Nacrt prijedloga Razvojne strategije Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje do 2020.

Ispred Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije, Marija Dević je održala prezentaciju o sadržaju Razvojne strategije Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje do 2020. Nakon toga je ispred ovlaštenika za izradu Strateške studije utjecaja na okoliš RS VSŽ do 2020. Dvokut-ecro, Jelena Fressl održala prezentaciju o dosadašnjem napretku izrade Strateške studije utjecaja na okoliš RS VSŽ do 2020.

Sve prisutne je pozdravila i pozvala da, ukoliko imaju komentara, iste dostave najkasnije do 27.01. zamjenica  pročelnika UO za gospodarstvo i regionalni razvoj Zrinka Čobanković. Javnom izlaganju je nazočio i v.d. pročelnika UO za gospodarstvo i regionalni razvoj, Zdenko Podolar, koji je ujedno i nositelj izrade Razvojne strategije Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje do 2020. godine.