U organizaciji Zajednice športskih udruga grada Vinkovaca i Novosti, pod pokroviteljstvom Grada Vinkovaca, u Poduzetničkom inkubatoru Vinkovci održana je svečanost dodjele nagrada najboljim sportašima i sportskim kolektivima za 2022. godinu.

Najuspješnijom sportašicom proglašena je Nikolina Josipović iz Atletskog kluba „Cibalia“, a u istoj kategoriji, ali muškoj konkurenciji, najuspješniji je bio malonogometaš iz MNK Aurelia Futsal Romeo Sušac.

Za najperspektivniju sportašicu izabrana je Magdalena Bliml, članica vinkovačkog Judo kluba dok je Marko Dubravac, član Biciklističkog kluba Sokol – Cestorad,  bio najperspektivniji u muškoj kategoriji.

Nadalje, u kategoriji najuspješnije sportašice osoba s invaliditetom na prvo se mjesto upisala Ivana Purkić, Ženski odbojkaški klub „Vinkovci“ proglašen je najboljom ekipom dok je za najbolju momčad izabrana ona Malonogometnog kluba Aurelia Futsal Vinkovci.

Svojim prisustvom podršku nagrađenim vinkovačkim sportašima, sportašicama i sportskim kolektivima pružio je pročelnik Ureda župana Vukovarsko – srijemske županije Marko Dikonić.