Udruga za sport i rekreaciju Top sport Vukovar danas je proslavila Dan udruge, a tim je povodom organiziran 12. međunarodni turnir u odbojci za žene, natjecanje u stolnom tenisu te pikadu u pojedinačnoj konkurenciji.

Na 12. međunarodnom turniru u odbojci sudjelovalo je ukupno osam ekipa, sedam s našeg područja te jedna iz susjedne BiH.  Najuspješnija je bila ekipa „Srcem za odbojku“ iz Tuzle, drugoplasirana je završila ekipa „Živim sport“ iz Slavonskog Broda dok su na trećem mjestu bile odbojkašice iz Vinkovaca koje su se na turniru predstavile s imenom „Ante Portas“.

Najbolje znanje u stolnom tenisu imala je Katica Pivić iz domaćeg kluba, njena suigračica Dragica Šmit našla se na postolju odmah iza nje dok je trećeplasirana bila Sanela Barjaktarević iz vukovarske ekipe „Viktoria“.

Prva tri mjesta u pikadu osvojile su članice vukovarske udruge „Top sport“, a to su: Aleksandra AmstadtMatija Dragun Augustinović i Melita Žulj.

Zahvaljujemo se svim ekipama što su svojim dolaskom uveličale naš dan, kao i na lijepom druženju i fair play natjecanju, te Zajednici sportskih udruga grada Vukovara, Gradu Vukovaru i Vukovarsko-srijemskoj županiji na financijskoj pomoći za organizaciju ove manifestacije“, zahvalili su se organizatori.

Na samom je kraju održana i revijalna utakmica u odbojci između muških ekipa „Top sport“ i „Osijek“ u kojoj su gosti slavili 3:0.