Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Damir Dekanić nastavlja tradiciju darivanja povodom uskrsnih blagdana

  • 15. travnja 2022.
  • Ured župana
fullscreen Župan Damir Dekanić nastavlja tradiciju darivanja povodom uskrsnih blagdana (1).jpg Župan Damir Dekanić nastavlja tradiciju darivanja povodom uskrsnih blagdana (1).jpg
Župan Damir Dekanić nastavlja tradiciju darivanja povodom uskrsnih blagdana (1).jpg
fullscreen Župan Damir Dekanić nastavlja tradiciju darivanja povodom uskrsnih blagdana (2).jpg Župan Damir Dekanić nastavlja tradiciju darivanja povodom uskrsnih blagdana (2).jpg
Župan Damir Dekanić nastavlja tradiciju darivanja povodom uskrsnih blagdana (2).jpg

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić, povodom uskrsnih blagdana tradicionalno je darivao prigodnim paketićima ustanove koje brinu o najmlađima, o osobama s invaliditetom kao i donacijom ustanovama koje skrbe o obiteljima u potrebi.

Na ovaj način župan Dekanić je svima njima htio učiniti radosnije nadolazeće uskrsne blagdane.

Naime, župan Dekanić donirao je novčana sredstva za kupnju potrebnih namirnica Caritasu Đakovačko-osječke nadbiskupije, koji će tu donaciju usmjeriti socijalno ugroženim obiteljima, kao i onima koji su korisnici Pučke kuhinje u Vinkovcima i Vukovaru.

Isto tako, donacija je otišla i socijalnim samoposlugama u Vukovaru i Vinkovcima te Udruzi hrvatskih brojnih obitelji 8+ Vinkovci, koja okuplja mnogočlane obitelji, kao i Milosrdnim sestrama svetog Križa u Vinkovcima,  koje pomažu obiteljima u potrebi.

Nastavljajući tradiciju darivanja, župan Dekanić je prigodnim paketićima obradovao štićenike Dječjeg doma „Sv. Ana“  u Vinkovcima, kao i djecu koja su zbrinuta u udomiteljskim obiteljima, preko Centara za socijalnu skrb na području naše županije.

Paketićima je darivao i učenike Osnovne škole Josipa Matoša u Vukovaru, kao i učenike Posebnog odjela Osnovne škole A. G. Matoša u Vinkovcima, koje pohađaju učenici s poteškoćama u razvoju.

Također, župan Dekanić darivao je prigodnim paketićima i korisnike Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija“ Vinkovci te članove Udruge osoba s invaliditetom „Golubica“, kao i djecu članova Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju "Vukovarski leptirići" iz Vukovara.

Zatim, paketićima su se obradovali i članovi Društva za pomoć osobama s invaliditetom „Golubovi“ Županja te Društva osoba s invaliditetom „Zvjezdice“ Gunja.

Ispis
Vrh