Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić otvorio Memorijal u praktičnom streljaštvu

  • 18. travnja 2021.
  • Ostalo
fullscreen Župan Božo Galić otvorio Memorijal u praktičnom streljaštvu (1).jpg Župan Božo Galić otvorio Memorijal u praktičnom streljaštvu (1).jpg
Župan Božo Galić otvorio Memorijal u praktičnom streljaštvu (1).jpg
fullscreen Župan Božo Galić otvorio Memorijal u praktičnom streljaštvu (2).jpg Župan Božo Galić otvorio Memorijal u praktičnom streljaštvu (2).jpg
Župan Božo Galić otvorio Memorijal u praktičnom streljaštvu (2).jpg
fullscreen Župan Božo Galić otvorio Memorijal u praktičnom streljaštvu (3).jpg Župan Božo Galić otvorio Memorijal u praktičnom streljaštvu (3).jpg
Župan Božo Galić otvorio Memorijal u praktičnom streljaštvu (3).jpg

Danas u Ceriću, u organizaciji KPS Strijelac Vinkovci i UPS Pampas Osijek, održan je 19. Memorijal Kovačić, u čast prerano preminulom dugogodišnjem pioniru praktičnog streljaštva Branimiru Kovačiću.

Na poziv organizatora odazvao se župan Božo Galić te otvorio Memorijal. U svojem obraćanju naglasio kako daje podršku ovoj vrsti sporta - praktičnom streljaštvu ali i vinkovačkom klubu KPS Strijelac, koji je aktualni klupski prvak Republike Hrvatske, osvojivši naslov na natjecanju održanom prošle godine, također u Ceriću.

Župana Galića su dočekali predsjednik Hrvatskog saveza za Praktično streljaštvo Dubravko Gvozdanović i predsjednik KPS Strijelac Vinkovci Marijan Lamešić, te se zahvalili županu na dolasku i na podršci koju pruža već godinama, kako klubu tako i praktičnom streljaštvu kao sportu.

Župan se uvjerio u važnost ovog sporta, koji osim natjecateljskog ima izuzetan edukativni karakter u smislu ispravnog rukovanja i vladanja oružjem, te je pohvalio i sigurnost bavljenja ovim sportom, kojoj se pridaje velika pažnja i važnost.

Na kraju je župan Galić dao punu potporu daljnjem radu KSP Strijelcu iz Vinkovaca, posebno u dijelu pomoći oko prijave za organizaciju velikih natjecanja, budući se Državno prvenstvo RH ove godine ponovo održava u organizaciji KPS Strijelac iz Vinkovaca.

Ispis
Vrh