Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić otvorio 13. športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije „ Andrijaševci 2010.“

  • 05. lipnja 2010.
  • Obrazovanje, Hrvatski branitelji

13. športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije „Andrijaševci 2010.“ koje se danas održalo u općini Andrijaševci svečano je otvorio vukovarsko-srijemski župan Božo Galić.

Program je započeo mimohodom sudionika od djela naselja „Blaca“ do igrališta NK „Frankopan„ Rokovci- Andrijaševci.

Natjecanja su upriličena u osam disciplina, a na njemu je sudjelovalo 705 natjecatelja i tehničkog osoblja.

Na igralištu NK Frankopan Rokovci-Andrijaševci održana su natjecanja u malom nogometu i potezanju užeta, a u mjesnoj školi natjecanja u šahu, stolnom tenisu te pikadu za žene.

Osim natjecanja u Rokovcima-Andrijaševcima natjecanje u streljaštvu održano je u streljani u Nuštru, boćanje u Jarmini, a odmjeravanje snaga u kuglanju u prostoru Mađarske škole u Vinkovcima.

Nakon održanih natjecanja upriličeno je proglašenje pobjednika koji će imati priliku sudjelovati na Državnim igrama dragovoljaca i veterana koji su najavljeni za početak rujna ove godine u Požegi.

Glavni pokrovitelj 13. županijskog športskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata "Andrijaševci 2010." je Vukovarsko-srijemska županija.

Ispis
Vrh