Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić i zamjenik župana Željko Cirba nazočili domjenku Udruge hrvatskih branitelja na Sajmištu

  • 03. siječnja 2017.
  • Hrvatski branitelji
fullscreen Domjenak Udruge hrvatskih branitelja Sajmište (1).jpg Domjenak Udruge hrvatskih branitelja Sajmište (1).jpg
Domjenak Udruge hrvatskih branitelja Sajmište (1).jpg
fullscreen Domjenak Udruge hrvatskih branitelja Sajmište (2).jpg Domjenak Udruge hrvatskih branitelja Sajmište (2).jpg
Domjenak Udruge hrvatskih branitelja Sajmište (2).jpg
fullscreen Domjenak Udruge hrvatskih branitelja Sajmište (3).jpg Domjenak Udruge hrvatskih branitelja Sajmište (3).jpg
Domjenak Udruge hrvatskih branitelja Sajmište (3).jpg

Svečanom domjenku koji su organizirali, za sve branitelje i prijatelje, članovi Udruge hrvatskih branitelja Sajmište u Vukovaru, nazočili su i vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i zamjenik župana Željko Cirba, gradonačelnik i zamjenik gradonačelnika Vukovara Ivan Penava i Marijan Pavliček te predsjednik Gradskog vijeća Igor Gavrić.

Kako je Udruga u cijelosti osposobila kuću u kojoj se nalazi sjedište udruge, omogućen je normalan rad Udruge, koja je osnovana prije dvije godine sa ciljem pružanja pomoći braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata, a članovi Udruge ujedno se uključuju i u društveni rad na području Sajmišta. Imaju oko 80 članova, a od toga je 30 aktivnih članova.

Predsjednik Udruge Nikola Tarle zahvalio se svima koji su pomogli u donaciji za otkup kuće koja će služiti svim hrvatskim braniteljima Sajmišta, te je istaknuo svoje mišljenje kako će se članstvo zasigurno i povećati jer sada imaju svoj prostor u kojem se mogu okupljati, družiti i rješavati probleme s kojima se branitelji susreću u ostvarivanju svojih prava.

Ispred nazočnih gostiju, koji su se odazvali pozivu ove Udruge, istaknute su dobre želje u novoj godini i puno uspjeha u radu Udruge.

Ispis
Vrh