Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić dodijelio je diplome učenicima i mentorima

  • 08. lipnja 2009.
  • Obrazovanje, Ured župana
fullscreen Župan Božo Galić dodijelio je diplome učenicima i mentorima Župan Božo Galić dodijelio je diplome učenicima i mentorima
Župan Božo Galić dodijelio je diplome učenicima i mentorima

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić na završnoj svečanosti u Gradskom kazalištu „Joza Ivakić“ u Vinkovcima, dodijelio je diplome i nagrade učenicima i mentorima osnovnih i srednjih škola Vukovarsko-srijemske županije, za sudjelovanje na natjecanjima u školskoj 2008./ 2009. godini, koji su ostvarili zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima i smotrama.

U školska natjecanja bilo je uključeno oko 9500 učenika i preko 400 mentora.

Od ukupnog broja, njih 1743 plasiralo se na državna natjecanja te je osvojeno 12 diploma na ne rangiranim smotrama, a na rangiranim smotrama osvojena su 3 prva i 15 drugih mjesta, dok je 10 učeničkih ekipa osvojilo treće mjesto na državnom natjecanju. Dva su učenika pozvana na međunarodno natjecanje.

Diplome i nagrade su dodijeljene učenicima i mentorima koji su sudjelovali na natjecanjima iz: jezično-umjetničkog područja, prirodoslovno-matematičkog,  humanističkog, umjetničkog i tehničkog područja, zatim natjecanja Mladeži Hrvatskog Crvenog križa, strukovna natjecanja, natjecanja mladih tehničara, Sigurno u prometu i Domijadi, te smotri – Dani kruha, Eko kviz „Lijepa naša“, Europa u školi, kao i smotri učeničkih zadruga.

Ispis
Vrh