Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Vukovarsko-srijemski župan i član Upravnog odbora Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara Božo Galić nazočio uručenju kombi vozila vukovarskom Društvu za pomoć mentalno retardiranim osobama

  • 03. rujna 2010.
  • Ured župana, Zdravstvo i socijalna skrb

Predsjednica Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara Ljiljana Blažević uručila je danas u Vukovaru  vukovarskom Društvu za pomoć mentalno retardiranim osobama  kombi vozilo u nazočnosti vukovarsko-srijemskog župana i člana Upravnog odbor Fonda za obnovu i razvoj  Bože Galića, kao i ostalih članova Upravnog odbora Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara.

Društvo ove godine obilježava 40 godina postojanja, 20 godina djelovanja Kluba Golubica  i deset godina od povratka istaknuo je predsjednik Društava za pomoć mentalno retardiranim osobama Ivica Azenić.

Također je naglasio kako će vozilo služiti za prijevoz članova društva što će uvelike pomoći radu samog Kluba Golubica i samog Društva.

Za nabavku kombi vozila,  Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara,  izdvojio je oko 218.000 kuna, a ostatak  iznosa cijene vozila dali su, HEP,  Lidl, Croatia osiguranje i Auto kuća Cerić.

Ispis
Vrh