Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić na IV. Gospodarskom forumu u Lovasu

  • 27. rujna 2010.
  • Gospodarstvo
fullscreen Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić na IV. Gospodarskom forumu u Lovasu (1).jpg Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić na IV. Gospodarskom forumu u Lovasu (1).jpg
Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić na IV. Gospodarskom forumu u Lovasu (1).jpg
fullscreen Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić na IV. Gospodarskom forumu u Lovasu (2).jpg Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić na IV. Gospodarskom forumu u Lovasu (2).jpg
Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić na IV. Gospodarskom forumu u Lovasu (2).jpg

U okviru XIII. Miholjskih dana Općine Lovas, u Lovasu je  danas održan IV. Gospodarski forum na temu „Razvojni projekti u ruralnim područjima Vukovarsko-srijemske županije“.

Na samom početku IV. Gospodarskog foruma sve nazočne pozdravili su načelnik Općine Lovas Stjepan Milas i vukovarsko-srijemski župan Božo Galić.

IV. Gospodarski forum organizirali su Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnoga razvoja, Vukovarsko-srijemska županija, Općina Lovas i Ured za međunarodnu suradnju TINTL. 

 Sudionicima  i sudionicama foruma prikazane su prezentacije na temu: Korištenje izvora obnovljive energije i organska proizvodnja i navodnjavanju u Vukovarsko-srijemskoj županiji,dok su domaći proizvođači prezentirali  primjere dobre prakse u podizanju višegodišnjih nasada te proizvodnji povrća i cvijeća.

Također su  održane i prezentacije  Leader programa u Republici Hrvatskoj, kao i  EU projekti u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Ispis
Vrh