Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Uručena priznanja i nagrade u akciji „Dan ljubaznosti u prometu“

  • 07. prosinca 2016.
  • Promet i komunikacije
fullscreen „Dan ljubaznosti u prometu“ (1).jpg „Dan ljubaznosti u prometu“ (1).jpg
„Dan ljubaznosti u prometu“ (1).jpg
fullscreen „Dan ljubaznosti u prometu“ (2).jpg „Dan ljubaznosti u prometu“ (2).jpg
„Dan ljubaznosti u prometu“ (2).jpg
fullscreen „Dan ljubaznosti u prometu“ (3).jpg „Dan ljubaznosti u prometu“ (3).jpg
„Dan ljubaznosti u prometu“ (3).jpg
fullscreen „Dan ljubaznosti u prometu“ (4).jpg „Dan ljubaznosti u prometu“ (4).jpg
„Dan ljubaznosti u prometu“ (4).jpg

U okviru godišnjih aktivnosti Savjeta za sigurnost prometa na cestama Vukovarsko-srijemske županije, danas je u Vinkovcima upriličena dodjela priznanja i nagrada najljubaznijim vozačima u akciji „Dan ljubaznosti u prometu“ koja je 14.09.2016. godine provedena na nekoliko prometno frekventnih lokacija u gradu Vinkovcima.

Akciju su zajednički proveli županijski Savjet za sigurnost prometa, Policijska uprava Vukovarsko - srijemska i Tehnička škola „Ruđera Boškovića“ Vinkovci.

Cilj akcije je bila afirmacija prometne kulture i ljubaznog ponašanja između sudionika u prometu i u okviru iste učenici Tehničke škole pratili su i evidentirali ponašanje gotovo 4.500 vozača.

Metodom slučajnog uzorka i provjerom u prometnoj evidenciji izabrano je šest najpristojnijih i najljubaznijih vozača. Priznanja i prigodne poklone tako su dobili Ivan Šumanovac, Darko Tomašević, Branko Matijević, Dinka Felger Hnatko, Marija Maras Markić i Josipa Džaja.

Na sudjelovanju u akciji i primjernom ponašanju u prometu, nagrađenima i svim sudionicima u ovoj akciji, zahvalili su se predsjednik Savjeta za sigurnost prometa na cestama i zamjenik župana VSŽ Zdravko Kelić, te članovi Savjeta Ivo Bikić i Zdenko Podolar, a u svojim su izlaganjima izrazili uvjerenje da će akcija „Dan ljubaznosti u prometu“  u narednoj godini biti realizirana i u drugim gradovima i općinama naše Županije.

Ispis
Vrh