Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

U srijedu sjednica UO "Eko-etno Hrvatska" U Vukovaru

  • 17. veljače 2009.
  • Ostalo

Vukovar - Uobičajeno je da prvom sastanku Organizacijskog odbora projekta „Eko-etno Hrvatska“, koji će se održati u tekućoj godini, bude domaćin ona županija koja je u prethodnoj godini osvojila nagradu na sajmu.

Tako će domaćin navedenom sastanku ove godine biti Vukovarsko-srijemska županija, koja je dobitnik Zlatne povelje na sajmu „Eko-etno Hrvatska 2008.“

Stoga Hrvatski farmer d.d. i Vukovarsko-srijemska županija zajednički organiziraju 1.sastanak Organizacijskog odbora projekta „Eko – etno Hrvatska 2009.“ i „Eko-etno Europa“ te predstavljanje „Eko-etno klastera“, koji će se održati 

18. veljače (srijeda) 2009. godine u 11,00 sati
u Vukovaru, Županijska 9,
(velika županijska vijećnica).

Na sastanku će se rezimirati prošlogodišnji sajam „Eko-etno Hrvatska 2008.“, te najaviti ovogodišnji, koji će se održati u rujnu 2009.g., i dogovoriti suradnju na drugim projektima regionalnog i ruralnog razvitka i ruralnog turizma. 

Nakon sastanka Organizacijskog odbora bit će predstavljen „Eko-etno klaster“ (klaster proizvođača i pružatelja usluga ruralnih područja Republike Hrvatske – autohtono-tradicijski i ekološki proizvodi i ruralni turizam).

Sastanku će nazočiti predstavnici državne uprave i svih hrvatskih županija.

Ispis
Vrh