Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

U Osijeku održan Doručak s hrvatskih farmi i Sajam poslova u turizmu

  • 07. ožujka 2017.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj, Turizam i kultura, Gospodarstvo

Doručak s hrvatskih farmi, Nacionalna poljoprivredna konferencija „Slavonika“ i Dani poslova u turizmu, manifestacije koje su održane u Sportskoj dvorani „Gradski vrt“ u  Osijeku.

Manifestacijama su nazočili: ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ministar rada i mirovinskog sustava Tomislav Ćorić i ministar turizma Gari Cappelli

Ispred Vukovarsko-srijemske županije događanjima su nazočili zamjenik župana Željko Cirba i pomoćnik pročelnika Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvitak Darko Juzbašić.

Ministar Tolušić otvorio je manifestaciju Doručak s hrvatskih farmi na kojoj su posluženi su tradicionalni domaći poljoprivredni proizvodi, mlijeko i mliječni proizvodi, meso, jaja, med i kruh s oznakama Mlijeko hrvatskih farmi, Meso hrvatskih farmi, Med iz Lijepe naše, Jaja hrvatskih farmi i Kruh hrvatskih polja, te proizvodi specifični za Osječko-baranjsku županiju. 

Održavanje Dana poslova u turizmu je prilika za promociju poslova u turizmu i motiviranje svih onih koji su potrazi za poslom, bilo da su do sada radili u turizmu ili ne, te mladih koji tek ulaze na tržište rada.

Brojne agencije i hotelijerske kuće koje nude poslove tijekom turističke sezone na Jadranskoj obali sudjelovali su na ovom Sajmu.

Ministar Cappelli je u uvodnom obraćanju naglasio važnost produljenja turističke sezone dok je ministar Ćorić još jednom istaknuo mjere aktivnog zapošljavanja mladih. 

Ispis
Vrh