Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

U OŠ Bršadin puštena u rad besplatna mala školska knjižnica

  • 27. listopada 2022.
  • Ostalo
fullscreen U OŠ Bršadin puštena u rad besplatna mala školska knjižnica.jpg U OŠ Bršadin puštena u rad besplatna mala školska knjižnica.jpg
U OŠ Bršadin puštena u rad besplatna mala školska knjižnica.jpg

Danas je u Osnovnoj školi Bršadin svečano puštena u rad mala besplatna školska knjižnica. Ona je poklon ovoj školi od strane gradske knjižnice Vinkovci i Bibliobusne službe Vukovarsko-srijemske županije. Cilj je osigurati pristup raznim književnim djelima učenicima ove škole, ali i svim zainteresiranim mještanima Bršadina.

Tema ovog Mjeseca Hrvatske knjige je " Čitaj i misli na sebe" i mladi su u centru zbivanja tako da nam se činilo prigodnim da im poklonimo knjige koje su tematski namijenjene mladim ljudima,  ali i onim starijima kako bi potakli čitalačku pismenost kod njih i ljubav prema čitanju, samim tim što je to besplatna knjižnica koja im je dostupna u svako doba dana - rekla je voditeljica Bibliobusne službe naše županije Klaudija Mandić.

Zahvalnice gradskoj knjižnici Vinkovci i Bibliobusnoj službi Vukovarsko - srijemske županije uručio je ravnatelj OŠ Bršadin Zoran Rokvić, a za ovu prigodu učenici ove škole izveli su prigodan program o važnosti čitanja knjiga.

Ispred Vukovarsko-srijemske županije ovom događaju nazočili su zamjenik župana Srđan Jeremić i pročelnica UO za obrazovanje i društvene djelatnosti Jadranka Mustapić Karlić.

Ispis
Vrh