Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Sajam poslova u ožujku u Vukovaru

  • 12. veljače 2009.
  • Ostalo

Vukovar - U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Vukovar, a pod pokroviteljstvom Vukovarsko srijemske županije i Grada Vukovara, u Vukovaru će se, 17. ožujka 2008.(od 10.00 do 15.00 sati), u Rodnoj kući Lavoslava Ružičke, održati Sajam poslova. 

Sajam poslova je jednodnevni događaj, koji prvenstveno ima za cilj povezati tvrtke/obrte s najkvalitetnijom radnom snagom u Vukovarsko srijemskoj županiji.

Sajmom poslova želimo potaknuti sve sudionike na tržištu rada na promišljanje o važnosti ljudskih potencijala, kao preduvjeta za uspješno poslovanje.

Želja nam je tvrtkama/obrtima, sudionicima Sajma poslova, novim proaktivnim pristupom, pružiti pomoć i potporu u stvaranju kvalitetnih timova zaposlenika, koji će svojim znanjima i vještinama doprinijeti povećanju produktivnosti i konkurentnosti.

Poslodavcima na Sajmu poslova želimo omogućiti izravan kontakt s radnicima, koji traže svoje prilike za zaposlenje, te na taj način brže regrutiranje zaposlenika, čija znanja i sposobnosti odgovaraju području rada kojim se bavi njihova tvrtka/obrt. Osim toga, poslodavci će imati priliku razmijeniti iskustva s ostalim poslodavcima na Sajmu i na jednom mjestu dobiti sve potrebne informacije od institucija – partnera, sudjelovati na Okruglom stolu na jednu od aktualnih tema vezanu uz zapošljavanje te sudjelovati na radionici „Kako zaposliti najboljeg radnika“.

Posloprimcima, s druge strane, Sajam nudi mogućnost ostvarivanja kontakata s više poslodavaca, koji zapošljavaju radnike njihovih kvalifikacija, mogućnost kandidiranja na otvorena radna mjesta putem životopisa, uvid u mogućnosti obrazovanja na području Vukovarsko srijemske i Osječko baranjske županije, sudjelovanje na radionicama, prezentacijama i sl.

U okviru Sajma pripremamo poseban izložbeni pult «Obrazovanje i stipendiranje» na kojem će biti predstavljeni programi obrazovanja odraslih. Želja nam je osigurati posjetiteljima Sajma poslova da na jednom mjestu dobiju sve potrebne informacije o mogućnostima srednjeg i visokog obrazovanja, te mogućnostima stipendiranja. 

Istraživanja uspješnosti prošlogodišnjeg Sajma poslova u Vukovaru, pet mjeseci nakon njegovog održavanja, pokazala su da se 148 osoba, podnositelja prijava sa Sajma, zaposlilo. U petomjesečnom razdoblju nakon održavanja Sajma ukupno je s evidencije PS Vukovar zaposleno 1.256 osoba, od čega je 12,0% zapošljavanja „posljedica“ Sajma poslova.

Partneri Zavoda na Sajmu poslova su: Vukovarsko srijemska županija, Grad Vukovar, Grad Ilok, Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara, Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o., Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Vukovar, Hrvatska obrtnička komora - Obrtnička komora Vukovarsko-srijemske županije, Veleučilište Lavoslav Ružička Vukovar, Hrvatska udruga poslodavaca i Regionalno vijeće za tržište rada.

Pozivamo sve poslodavce, koji žele sudjelovati na Sajmu poslova, kontaktirajte nas na brojeve telefona ili e-mail: 


Ivana Klarić – 599 449 
ivana.klaric@hzz.hr

Mirela Glavaš – 599 443 
mirela.glavas@hzz.hr

Monika Živković – 559 439 
monika.zivkovic@hzz.hr


kako bismo Vam ideju Sajma osobno i detaljnije predstavili, odnosno kako biste se prijavili za neku od aktivnosti na Sajmu poslova. 

Nezaposleni, maturanti, studenti i svi oni koji tražite svoje prilike za zaposlenje posjetite Sajam poslova, kako biste dobili uvid u stvarne potrebe na tržištu rada. 

Vaš pouzdani partner Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Vukovar.

Ispis
Vrh