Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Poziv na konferenciju „Mreža mladih poduzetnika“ Mladi Vukovarčani, pokrenimo ideje zajedno!

  • 13. travnja 2015.

Udruga Mladi poduzetnik Hrvatska vas poziva na otvaranje konferencije „Mreža mladih poduzetnika“, koja će se održati u Vukovaru 24. i 25. travnja 2015. Mjesto održavanja skupa bit će Vijećnica Vukovarsko–srijemske županije na adresi Županijska 9, a svima onima koji dolaze iz Osijeka udruga Mladi poduzetnik Hrvatska osigurala je besplatan prijevoz na konferenciju, kao i povratak kući.

Nakon one u Zadru, ovo je druga u nizu od tri konferencije koje, pod motom Pokrenimo ideje zajedno, za cilj imaju otvoriti dijalog između donosioca odluka i mladih koji žele postati poduzetnici, ili to već jesu, a čijom će se razmjenom znanja, informacija i iskustava naposljetku izraditi stručan dokument koji će sadržavati smjernice i politike za razvoj poduzetništva kod mladih osoba na regionalnoj i lokalnoj razini. Dokument će biti poslan svim regionalnim i lokalnim samoupravama te će se pratiti njegova implementacija.

Konferenciju će otvoriti g. Božo Galić, župan Vukovarsko-srijemske županije i Mateo Ivanac, potpredsjednik Udruge Mladi poduzetnik Hrvatska. Prvi dan bit će predviđen za upoznavanje uspješnih priča mladih poduzetnika, ali i za razgovor s donosiocima odluka s državne, lokalne i regionalne razine o politikama koje državna i lokalna samouprava te Europska Unija, imaju za mlade, male i srednje poduzetnike. Drugi dio skupa rezerviran je za panele na kojima će uspješni konzultanti iz RH govoriti o mogućnostima financiranja poslovanja iz strukturnih fondova EU, odnosno mogućnostima povlačenja sredstava za mlade poduzetnike s konkretnim primjerima iz Europske Unije.

O važnosti ovog projekta govori i činjenica da je financiran od strane Europske Unije, odnosno Erasmus+ programa koji obuhvaća sve europske i međunarodne programe i inicijative Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta.

Pozivamo sve mlade osobe da se prijave za sudjelovanje na konferenciji koje je u potpunosti besplatno, a nakon čijeg će završetka dobiti i diplomu o uspješnom sudjelovanju.  Sve informacije o prijavi i programu nalaze se na web stranici:  www.mladipoduzetnik.org

 

Kontakt za dodatne informacije:

Mateo Ivanac, potpredsjednik Udruge Mladi poduzetnik Hrvatska

Mob: 091/511-4489       mail: mediji@mladipoduzetnik.org                                                                           

Ispis

Priloženi dokumenti

Vrh