Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Položeni vijenci povodom Dana Svih Svetih i Dušnog dana

  • 30. listopada 2009.
  • Ostalo
fullscreen Položeni vijenci povodom Dana Svih Svetih i Dušnog dana Položeni vijenci povodom Dana Svih Svetih i Dušnog dana
Položeni vijenci povodom Dana Svih Svetih i Dušnog dana

U povodu blagdana Svih Svetih i Dušnog dana izaslanstvo Vukovarsko-srijemske županije predvođeno županom Božom Galićem, u znak sjećanja na sve  poginule branitelje i civile u Domovinskom ratu, danas je položilo vijenac i zapalilo svijeću podno Spomen obilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru.

Uz Vukovarsko-srijemsku županiju, vijence su položili i svijeće zapalili i zajedničko izaslanstvo Ministarstva obrane i Ministarstva unutarnjih poslova predvođeno načelnikom Uprave za obranu Vukovar Zdenkom Lovrićem i načelnikom Policijske uprave Vukovarsko-srijemske Josipom Grčancem, te zajedničko izaslanstvo Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i Udruga proisteklih iz Domovinskog rata predvođeno predstojnicom Ureda državne uprave u Vukovarsko-srijemskoj županiji Katom Tomljenović i predstavnicima Udruga proisteklih iz Domovinskog rata Ivom Kovačićem i Stipom Šeremetom.

Nakon ceremonije polaganja vijenaca  molitvu za sve branitelje i civile poginule u Domovinskom ratu molio je župnik župe sv. Filipa i Jakova u Vukovaru, fra. Ivica Jagodić.

Ispis
Vrh