Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Polaganje vijenaca u spomen žrtvama Domovinskog rata i poginulim braniteljima u Iloku i Svečana sjednica Gradskog vijeća

  • 22. listopada 2014.
  • Ostalo, Hrvatski branitelji

Uoči  proslave Dana grada Iloka i blagdana sv. Ivana Kapistrana, zaštitnika župe i grada, kod križa na gradskom groblju izaslanstvo Grada Iloka na čelu s gradonačelnikom Zvonimirom Dragunom, te izaslanstvo županije Vukovarsko-srijemske predvođeno županom Božom Galićem položili su vijence i zapalili svijeće u spomen žrtvama Domovinskog rata i poginulim braniteljima.

U povodu Dana grada Iloka i blagdana svetog Ivana Kapistrana, zaštitnika župe i grada Iloka, u Muzeju grada Iloka održana je i svečana sjednica Gradskog vijeća. Na svečanoj sjednici odazvali su se mnogi ugledni gosti među kojima su bili župan vukovarsko-srijemski Božo Galić, zamjenici župana Željko Cirba i Zdravko Kelić, zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske Fabijan Kapular, gradonačelnik Novigrada Anteo Milas, gradonačelnik Otoka Josip Šarić te gradonačelnik Daruvara Dalibor Rohlik. Sjednici su također nazočili i ravnatelji županijskih i gradskih ustanova kao i predstavnici političkog, gospodarskog, kulturnog, obrazovnog, vjerskog i kulturnog života Grada i Županije, predstavnici udruga civilnoga društva te članovi Gradskog vijeća Grada Iloka.

Župan vukovarsko-srijemski Božo Galić čestitao je svim građanima Iloka Dan grada a gradonačelniku, njegovim suradnicima i Gradskom vijeću na svemu što su učinili za napredak grada. Na svečanoj sjednici dodijeljena su i javna priznanja Grada Iloka. Priznanja su dobili pojedinci i skupine koji su se ove godine posebno istaknuli na svojim područjima djelovanja.

Ispis
Vrh