Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Organiziran Međunarodni znanstveni skup OTO 2019

  • 12. prosinca 2019.
  • Međunarodna suradnja i regionalni razvoj

Autor: http://cekom.hr/

fullscreen Organiziran Međunarodni znanstveni skup OTO 2019 Organiziran Međunarodni znanstveni skup OTO 2019
Organiziran Međunarodni znanstveni skup OTO 2019

U Lovačkom domu Kunjevci u Vinkovcima održan je 28. međunarodni znanstveni skup „Organizacija i tehnologija održavanja“ – OTO 2019.

Skup su pozdravnim govorima otvorili župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić, dekan Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku Drago Žagar i direktor Centra kompetencija d.o.o. Ivan Ambroš.

Skup su organizirali Centar kompetencija d.o.o. za istraživanje i razvojPANON institut iz OsijekaFakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija iz Osijeka i Građevinski i arhitektonski fakultet iz Osijeka uz podršku Vukovarsko-srijemske županijeOsječko-baranjske županijeHrvatskih šuma UŠP VinkovciDrvnog klastera „Slavonski hrast“ i uz sponzorstvo tvrtke Bjelin Otok d.o.o.

Temeljni je cilj organizacije ovoga skupa trajno podizanje razine znanja o održavanju što je postignuto kroz obrađene teme usmjerene podizanju razine stručnih znanja, promociji cjeloživotnog obrazovanja i unaprjeđenju struke.

Ovaj međunarodno znanstveni skup predstavlja priliku za neposrednu razmjenu iskustava stručnjaka iz različitih područja s ciljem istraživanja i analiziranja primjene novih metoda i postupaka održavanja.

 

Informacije o skupu: https://oto2019.panon.eu/?informacije-o-skupu#0

Organizatori, pokrovitelji i sponzori skupa: https://oto2019.panon.eu/?organizatori-pokrovitelji-i-sponzori-skupa#4

Zbornik radova je dostupan na: https://oto2019.panon.eu/?raspored-izlaganja-i-zbornik-radova#5

Ispis
Vrh