Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Općinu Jarmina posjetio župan Damir Dekanić

  • 20. siječnja 2022.
  • Ostalo
fullscreen Općinu Jarmina posjetio župan Damir Dekanić (1).jpg Općinu Jarmina posjetio župan Damir Dekanić (1).jpg
Općinu Jarmina posjetio župan Damir Dekanić (1).jpg
fullscreen Općinu Jarmina posjetio župan Damir Dekanić (2).jpg Općinu Jarmina posjetio župan Damir Dekanić (2).jpg
Općinu Jarmina posjetio župan Damir Dekanić (2).jpg
fullscreen Općinu Jarmina posjetio župan Damir Dekanić (3).jpg Općinu Jarmina posjetio župan Damir Dekanić (3).jpg
Općinu Jarmina posjetio župan Damir Dekanić (3).jpg

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić posjetio je Općinu Jarmina na poziv načelnika Općine Gorana Ilekovića.

Ustaljena je praksa da župan posjeti općine na području naše županije, a u cilju upoznavanja s aktualnom situacijom i definiranja potreba i prioriteta koji mogu doprinositi razvoju općine.

„Ovo je još jedan u nizu posjeta općinama naše županije kroz koje želim čuti što muči stanovnike naše županije i s kojim problemima se suočavaju. Zaključak sastanka je, ako se ukaže bilo kakav problem koji Općina svojim kapacitetima ne može riješiti, mi smo tu. Jasno sam dao Jarminčanima do znanja da se mogu bez imalo ustručavanja obratiti županijskim strukturama, vrlo rado bit ćemo na usluzi”, istaknuo je župan Dekanić.

 Načelnik Ileković zahvalio je županu na njegovoj posjeti te je izjavio:

„Suradnja mora postojati, danas više nema stranačkih boja, izborna utakmica je davno završena. A nakon nje svi zajedno moramo raditi na korist cjelokupne lokalne zajednice. U županu Dekaniću vidimo prijatelja i partnera, vjerujem da su osjećaji uzajamni”.

Općina Jarmina, istaknuto je ovom prilikom, od Županije ponajprije očekuje pomoć i savjete u povlačenju EU sredstava. Kada je o velikim projektima riječ, prioritet je izgradnja kanalizacijske mreže koja bi trebala započeti 2023. godine.

Razgovaralo se i o drugim projektima, kao što je rekonstrukcija nogometnog igrališta, koje bi se gradilo po uzoru na  iskustvima iz Općine Andrijaševci koja je izgradila reprezentativan sportski objekt.

Ispis
Vrh