Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Općina Jarmina obilježila svoj dan

  • 22. travnja 2022.
  • Ostalo, Ured župana
fullscreen Općina Jarmina obilježila svoj dan.jpg Općina Jarmina obilježila svoj dan.jpg
Općina Jarmina obilježila svoj dan.jpg

Obilježavanje Dana Općine Jarmina započelo je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća uz odavanjem počasti svim braniteljima i civilima stradalima u Domovinskom ratu kod spomenika u središtu Jarmine.

Potom je održana svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj je načelnik Općine Goran Ileković izrazio zadovoljstvo učinjenim u  mandatu otkako je stupio na tu dužnost.

Istaknuo je kako su u proteklih deset mjeseci nastavili s realizacijom planova za budućnost, kako bi osigurali što bolji i kvalitetniji život stanovnicima Jarmine.

Obilježavanju Dana Općine Jarmina nazočio je i zamjenik župana Franjo Orešković. U svojem obraćanju čestitao je svima Dan Općine te istaknuo:

– Pratimo rad Općine Jarmina koja može očekivati pomoć Vukovarsko-srijemske županije, a u tom smislu uskoro će biti upriličen i jedan radni sastanak na kojemu će se raspraviti mogućnosti kandidiranja projekta od interesa za razvoj Općine Jarmina.

Na svečanoj sjednici su dodijeljene financijske potpore studentima, roditeljima novorođenčadi, zatim potpore za projekte i programe udruga te za poticanje razvoja poduzetništva.

Ispis
Vrh