Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Okrugli stol „Potencijali u proizvodnji i prodaji tradicijskih proizvoda Vukovarsko-srijemske županije“

  • 02. rujna 2009.
  • Ostalo

U organizaciji Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i razvitak seoskoga prostora dana 4. rujna (petak) 2009. godine od 14,00 do 18,00 sati u hotelu Admiral u Vinkovcima bit će održan okrugli stol na temu „Potencijali u proizvodnji i prodaji tradicijskih proizvoda Vukovarsko-srijemske županije“.

Teme kao i predavači su slijedeći:

  1. Andrija Matić, dipl.ing. – Stanje i potencijali ruralnog prostora Vukovarsko-srijemske županije
  2. Dr. sc. Tihana Sudarić – Diverzifikacija gospodarskih aktivnosti u ruralnom prostoru
  3. Prof. dr. sc. Krunoslav Zmaić – Tradicijski proizvodi: Mogućnosti ograničenja u razvoju Vukovarsko-srijemske županije
  4. Dr. Snježana Tolić – LEADER pristup – programi EU za selo
  5. Prof. dr. sc. Đuro Senčić – Svježa svinjetina od crne slavonske svinje – marketinška priprema
  6. Josip Šumanovac, dipl.ing. – Autohtone pasmine: Potencijal ruralnog prostora
  7. Studij slučaja: OPG „Zvonarević“ – Stari Mikanovci
  8. Studij slučaja: OPG „Kumino selo“ - Tovarnik  

Nakana cijeloga skupa i okrugloga stola je spoznati vrijednosti seoskoga prostora Vukovarsko-srijemske županije, čuti stavove stručnjaka, ali i proizvođača, te raspraviti prijedloge i aktivnosti vezano uz izradu Master plana ruralnog razvoja Vukovarsko-srijemske županije.

Ispis
Vrh